Brug af NordVPN-udvidelsen i Edge-browseren

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensknorsktraditionelt kinesisk og spansk.

Download af NordVPN Edge-udvidelsen

1. Åbn Microsoft Edge-browseren.

Edge browser icon found on desktop

2. Gå til Edge-tilføjelser, og indtast "NordVPN" i søgefeltet (eller klik blot her).
  3. På NordVPN-udvidelsessiden til højre finder du knappen "Hent". Tryk på den.

NordVPN extension screen

4. Du får vist et vindue, der forklarer de tilladelser udvidelsen vil have. Fortsæt ved at klikke på Tilføj udvidelse.

Prompt asking whether to add the NordVPN extension

5. Når installationen er færdig, vil NordVPN-logoet stå på værktøjslinjen i øverste højre hjørne af browseren. Hvis du klikker på NordVPN-logoet, bliver du bedt om enten at logge ind eller tilmelde dig ved hjælp af Nord Account.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode til din NordVPN-konto, da det vil hjælpe dig med at undgå angreb på adgangsoplysninger og vil holde din konto sikker.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade en gratis adgangskodemanager, som NordPass. Den genererer sikre adgangskoder for dig og gemmer dem sikkert, så du kan undgå at spilde tiden på nulstilling af adgangskoder i fremtiden. NordPass tilbyder også en Edge-udvidelse.

Brug og tilpasning af NordVPN-udvidelsen til Edge

Lad os se på, hvordan du kan oprette den første forbindelse og justere udvidelsesindstillingerne, så de passer til dine behov.

1. Beskyttet status: Når du opretter forbindelse til en NordVPN-server, bekræfter denne bjælke, at din forbindelse er vellykket, ved at vise status som Beskyttet.
  2. Forbind hurtigt: den hurtigste måde at begynde at bruge NordVPN-udvidelsen på. Når du har trykket på Forbind hurtigt, bliver du straks forbundet til en NordVPN-server.
  3. Søg efter et bestemt land: Mens indstillingen Forbind hurtigt afgør en serverplacering for dig, giver denne indstilling dig mulighed for at angive NordVPN-serverens land.
  4. Menuindstillinger: Her kan du finde yderligere funktioner, såsom muligheden for at blokere WebRTC, aktivere Threat Protection Lite, og administrere hvilke websteder, der bruger opdelt tunnel.
  5. Supportassistance: Du kan finde flere oplysninger om udvidelsen og muligheden for live chat med en agent her.

Settings window