Forbindelse til NordVPN med Edge-udvidelsen

Download af NordVPN Edge-udvidelsen

1. Åbn Microsoft Edge-browseren.

Microsoft Edge.png

2. Gå til Edge-tilføjelser, og indtast "NordVPN" i søgefeltet (eller klik her).
  3. På NordVPN-udvidelsessiden til højre finder du knappen "Hent". Tryk på den.

NordVPN Edge extension page press on edge.png

4. Du får vist et vindue, der forklarer de tilladelser udvidelsen vil have. Fortsæt ved at klikke på Tilføj udvidelse.

Extension permission pop up_click add extension.png

5. Når installationen er færdig, vil NordVPN-logoet stå på værktøjslinjen i øverste højre hjørne af browseren. Hvis du klikker på NordVPN-logoet, bliver du bedt om enten at logge ind eller tilmelde dig ved hjælp af Nord Account.

Etension pop up_ click on log in or sign up.png

Sådan bruger og tilpasser du NordVPN-udvidelsen til Edge

Eftersom du nu har en VPN til Chrome, skal vi se nærmere på, hvordan du kan oprette din første forbindelse og justere indstillingerne for udvidelsen, så de passer til dine behov.

NordVPN extension buttons explained.png

1. Beskyttet status: Når du opretter forbindelse til en NordVPN-server, vil denne bjælke bekræfte, at din forbindelse er vellykket ved at vise status som Beskyttet.
  2. Forbind hurtigt: Den hurtigste måde at begynde at bruge NordVPN-udvidelsen på. Når du trykker på Forbind hurtig, vil du straks blive forbundet til en NordVPN-server.
  3. Søg: Hvor Quick Connect-indstillingen vælger en serverplacering for dig, giver denne indstilling dig mulighed for at angive landet for NordVPN-serveren.
  4. Indstillinger: Her kan du finde dine indstillinger for Generelt, Forbindelse, Sikkerhed og Privatliv.

NordVPN extension settings tab.png

Generelt: I disse indstillinger kan du finde dine abonnementsoplysninger, applikationens udseende, sprogindstillinger og en funktion til at importere og eksportere split tunneling-indstillinger.
    Forbindelse: Når du åbner forbindelsesindstillinger, kan du vælge automatisk at oprette forbindelse til NordVPN-servere eller tilføje webadresser, som du ønsker skal udelukkes fra NordVPN-forbindelsen.
    Sikkerhed og privatliv: Her kan du aktivere WebRTC Leaks-indstillingen og Threat Protection Lite. Du kan også vælge at slå sikkerhedsadvarsler for mistænkelige hjemmesider til.

5. Support: Du kan finde flere oplysninger om udvidelsen og muligheden for live chat med en medarbejder her.

NordVPN Get help section explained.png

6. Meddelelser: opdateringer og nyheder om NordVPN-udvidelsen.

NordVPN extension notifications tab explained.png

7. Hovedvindue for udvidelse: Hvis du klikker her, kan du åbne hovedvinduet for udvidelsen.
  8. Liste over nyligt forbundne lande: Dette afsnit viser de lande, som du for nylig har oprettet forbindelse til. Hvis du ikke har oprettet forbindelse til nogen server endnu, vil du finde anbefalinger til lande, du kan oprette forbindelse til.