Hvad er Neagent

Neagent eller Network Extension Agent er påkrævet for at den IKEv2-protokolbaserede VPN-app kan køre korrekt. Når du accepterer en pop-up, der anmoder om tilladelsese, kan Neagent modtage VPN-godkendelsesdata, der er gemt i KeyChain-systemet. Uden disse data kan netværksudvidelsen i macOS ikke oprette en VPN-forbindelse. Ved at acceptere en pop-up-tilladelsesanmodning kan Neagent modtage VPN-godkendelsesdata, der er gemt i KeyChain-systemet. Uden disse data kan macOS Network Extension ikke etablere en VPN-forbindelse.