Hvordan tager man et skærmbillede på iOS-enheder

Følg disse trin for at tage screenshots på din iOS-enhed:

På en iPhone 8 eller ældre model, iPad eller iPod touch

1. Tryk på og hold den øverste knap eller sideknappen nede
  2. Klik straks på knappen Start, og slip derefter den øverste knap eller sideknappen.
  3. I iOS 11 vises et miniaturebillede af dit screenshot i nederste venstre hjørne af din enhed. Tryk på miniaturebilledet for at tilføje tegninger og tekst, eller tryk på og hold miniaturebilledet nede for at dele screenshottet. Stryg til venstre på miniaturebilledet for at afvise det.

For at finde det screenshot, du lige har taget, og tidligere sceenshots, skal du gå til Billeder > Album og trykke på Screenshots.

iPhone X

1. Tryk på sideknappen på højre side af enheden og hold den nede.
  2. Klik straks på ydstyrke knappen på venstre side, og slip derefter knapperne.
  3. Et miniaturebillede af dit screenshot vises i nederste venstre hjørne af din enhed. Tryk på miniaturebilledet for at tilføje tegninger og tekst, eller tryk på og hold miniaturebilledet nede for at dele screenshottet. Stryg til venstre på miniaturebilledet for at afvise det.