Fejlfinding af forbindelse i iOS

Der er flere grunde til, at du kan opleve problemer med at oprette forbindelse til NordVPN på din iOS-enhed. Disse omfatter problemer med din kontostatus, netværksindstillinger eller appkonfiguration. Her er nogle trin, du kan følge for at finde fejlen.

1. Klik på indstillingsknappen i nederste højre hjørne af appen.
  2. Vælg fanen VPN-forbindelse.
  3. Under Protokol skal du vælge OpenVPN (TCP)-protokollen.
  • Prøv desuden at bruge slørede servere. Du kan finde de slørede servere under afsnittet Specialservere på appens hovedskærm, efter at du har skiftet til TCP-protokol.
  • Hvis det ikke hjælper, kan du skifte mellem Wi-Fi og mobildata.

Efter hvert trin skal du kontrollere, om problemet fortsætter. I tilfælde af at problemerne stadig er der, skal du sørge for at kontakte vores supportteam for en hurtig løsning ved at trykke på enten e-mail- eller chatknappen nedenfor.