Deling af en trådløs VPN-forbindelse (Windows-PC)

Et virtuelt privat netværk (VPN) er en smart måde at beskytte dit onlineprivatliv, uanset om du er på din telefon, tablet eller computer. Du kan læse mere om VPN-forbindelser her. Men hvis du har en enhed, der er inkompatibel med VPN og ikke understøtter nogen VPN-protokoller, kan du forbinde den til et VPN via Wi-Fi.

Her er vejledninger om, hvordan du gør det på din Windows-pc (vælg en afhængigt af versionen af dit operativsystem):