Kunne ikke tilgå NordLynx-adapteren

Hvis du får en meddelelse som "Kunne ikke tilgå NordLynx-adapteren (Failed to reach NordLynx adapter) " eller "NordLynx-adapter kan ikke tilgås (NordLynx Adapter cannot be reached)", skal du gøre sådan her:

Geninstaller NordLynx-/TUN-netværksadapteren.

1. Højreklik på startknappen, og vælg Enhedshåndtering.

2. I Enhedshåndtering skal du åbne afsnittet Netværksadapter, højreklikke på NordLynx Tunnel og derefter Afinstaller enhed.

3. Åbn nu Kontrolpanel (Win 7: tryk på Start-knappen, og find den i højre side; Win 8.1+ klik på Start-knappen og skriv 'Kontrolpanel'). Der skal du klikke på 'Afinstaller et program' under sektionen Programmer.

4. Find NordVPN-netværket TUN og afinstaller det.

5. Genstart derefter din enhed. Når den er tændt igen, skal du downloade de nye TUN-drivere fra et af nedenstående links, og gå gennem opsætningen. Når dette er gjort, så prøv at oprette forbindelse.

Klik her for Windows 7 eller 8.1 TUN-drivere.

Klik her for Windows 10 TUN-drivere.

Hvis dette ikke løser dit problem, kontakt vores supportteam: https://nordvpn.com/da/contact-us/