Fejlfinding af NordVPN-forbindelse på Windows

Der kan være mange grunde til, at du ikke kan oprette forbindelse til NordVPN på din Windows-pc, herunder problemer med din kontostatus, netværksindstillinger, adaptere eller app-konfiguration.

Du kan bruge disse instruktioner til at løse problemer med din forbindelse. Efter hvert trin skal du kontrollere, om du kan forbinde til en NordVPN-server.

Problemer med konfigurationen af NordVPN-appen

• Hvis det ikke hjælper, så nulstil programmet:
  1. Klik på Indstillinger (tandhjulsikon) i nederste venstre hjørne.
  2. Klik på Generelt.
  3. Rul ned, indtil du ser afsnittet Diagnostik, og klik på Kør diagnostik.
  4. Der åbnes et nyt vindue. Vælg Nulstil app (Reset app).

Problemer med Windows OS

Problemet kan ligge i konfigurationen af dit Windows OS, dets applikationer og netværk. Se vores artikel om almindelige problemer med NordVPN-appen på Windows.

Fatal: Blokering af DNS mislykkedes (FATAL: Blocking DNS failed)

Hvis du får fejlen FATAL: Blocking DNS failed:

• Geninstaller TAP-driverne til NordVPN:
  1. Gå til Kontrolpanel > Tilføj eller fjern programmer
  2. Find NordVPN-netværket TAP, og slet det.
  3. Download og installer TAP-driverne.
  4. Prøv at oprette forbindelse igen.
  • Hvis problemet fortsætter, kan du prøve følgende trin:
  1. Gå til Netværks- og delingscenter.
  2. Vælg Skift adapterindstillinger.
  3. Højreklik på TAP-NordVPN Windows Adapter, og vælg Egenskaber.
  4. Vælg TCP/IPv4, og klik på Egenskaber.

Klik på fanen Avanceret, fjern markeringen af Automatisk, og indstil Grænseflademetrik  til 1.