Del VPN via et mobilt hotspot på Windows 10

1. Gå til Indstillinger > Netværk og internet > Mobilt hotspot.
  2. Vælg Wi-Fi og aktiver mobilt hotspot:
  3. Gå til Indstillinger > Netværk og internet > Skift adapterindstillinger:
  4. Højreklik på TAP-NordVPN Windows Adapter og vælg Egenskaber:

Bemærk venligst: Når du har justeret adapteren skal du skifte til den tilsvarende protokol i NordVPN-appen. I dette tilfælde skal du enten skifte til TCP- eller UDP-protokollen.
  5. Vælg fanen Deling, og marker afkrydsningsfeltet Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse Fra rullemenuen skal du vælge det hotspot, du lige har oprettet. Du finder adapteren mærket som Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter.