Sådan konfigurerer du NordVPN på den nyeste Asus WRT-firmware

I 2022 introducerede Asus en ny version af Asus WRT, som er tilgængelig for følgende routere: ASUS ZenWiFi XT9, ROG Rapture GT-AXE11000, RT-AX88U, RT-AX86U, RT-AX86S, RT-AXE7800. Hvis du har brug for en vejledning til opsætning af en VPN-forbindelse med ældre Asus WRT-firmware, kan du følge vejledningen her.

Opsætning af en OpenVPN-forbindelse:

1. Først skal du logge ind på kontrolpanelet på din ASUS-router. Det kan du gøre ved at skrive 192.168.1.1 (hvis denne IP-adresse ikke virker, kan du skrive 192.168.50.1) i adresselinjen i din browser. Du kan også indtaste router.asus.asus.com eller asusrouter.com i stedet for IP-adressen i WEB GUI.. Der vises et vindue, hvor du bliver bedt om at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Medmindre du har ændret dine adgangsoplysninger, er standardbrugernavnet admin, og standardadgangskoden er admin (eller ingen adgangskode).
  2. Når du har logget ind på kontrolpanelet, skal du vælge VPN i menuen i venstre sidebjælke og derefter klikke på fanen VPN Fusion øverst på siden.
  3. Klik på Tilføj profil eller på knappen med "+"-tegnet.
  4. Vælg fanen OpenVPN i pop-up-vinduet, og udfyld felterne:

Forbindelsesnavn: Du kan give forbindelsen lige det navn, du vil
    Brugernavn: Dit brugernavn til NordVPN-tjenesten
    Adgangskode: Din adgangskode til NordVPN-tjenesten

Du kan finde dine adgangsoplysninger til NordVPN-tjenesten (brugernavn og adgangskode til tjenesten) i Nord Account-kontrolpanelet. Kopier adgangsoplysningerne ved at klikke på knapperne Kopier ved siden af adgangsoplysningerne.

5. Nu skal du downloade OpenVPN-klientens konfigurationsfiler. Vi foreslår, at du bruger vores serverværktøj.

Når du har downloadet filerne, skal du gå tilbage til kontrolpanelet på din router og klikke på Import .ovpn file i pop-up-vinduet
  6. Når du har udfyldt felterne og uploadet .ovpn-konfigurationsfilen, skal du konfigurere, hvilke enheder du ønsker at sende gennem VPN-tunnelen. Det kan du gøre ved at trykke på "Redigeringsblyanten" i afsnittet Enhed:

Vælg de enheder, du ønsker at inkludere, ved at markere afkrydsningsfeltet og klikke på OK:
  7. Tryk til sidst på "Anvend og aktivér".

Din IP-adresse og beskyttelsesstatus vil være synlig øverst på siden nordvpn.com. Sørg for at opdatere websiden, eftersom den muligvis bliver indlæst fra cache.