Hvilken router skal jeg bruge med NordVPN

Hvis du ønsker en out-of-the-box NordVPN-routerløsning med ekstra sikkerhed og privatliv, så gå over til vores partnere på FlashRouters. De tilbyder nogle af de bedste routere til NordVPN, som på forhånd er konfigureret til at levere sikkerhed og performance i topklasse.

Den hurtigste overordnede routermulighed er Privacy Hero NordLynx WiFi 6 VPN Router med eksklusiv integration til NordLynx – den hurtigste VPN-protokol.

Du kan også købe en router og konfigurere den selv. Selvom der er mange forskellige routere tilgængelige fra andre producenter, anbefaler vi Asus-routere, da de fleste har en indbygget OpenVPN-klient og er nemme at konfigurere. Nogle populære eksempler omfatter ASUS RT-AX86U, RT-AX68U og RT-AX88U (AX6000).

FlashRouters tilbyder også et komplet udvalg af ASUS OpenVPN-routerindstillinger, herunder Mesh-systemer til større rum.

De fleste andre routere kræver opdatering af firmware, hvilket kan være vanskeligt, og det virker ikke på alle platforme. Hvis du går efter en lidt legacy-router, der tilbyder OpenVPN-kryptering, kan du også finde en router, der understøtter følgende brugerdefinerede firmware:

Det næste skridt er at finde ud af, hvordan du konfigurerer NordVPN på din router.