Hvilke routere understøtter ikke NordVPN

Den 1. december 2018 stoppede NordVPN's servere med at understøtte  L2TP/IPsec- og PPTP-forbindelser. Du kan læse mere om det i denne artikel.

Hvis du bruger en af de routere, der er angivet nedenfor, med deres egen firmware, kan du ikke bruge dem med vores tjeneste:

• Arris
  • Belkin
  • Cisco
  • D-Link
  • Huawei
  • Linksys (undtagen WRT32X/WRT32XB AC3200)
  • Netgear
  • TRENDnet
  • Tenda
  • TotoLink
  • Ubee
  • De fleste routere fra internetudbydere, der blev nævnt ovenfor

Du kan installere følgende brugerdefinerede firmware på nogle af de ovennævnte modeller for at få dem til at fungere:

Andre tips om tilslutning af routere:

• Hvis din router understøtter OpenVPN-protokollen, skal du søge i vores vidensbase efter navnet på producenten. Du burde kunne finde en vejledning i, hvordan du konfigurerer den. Du kan også læse afsnittet om routervejledninger under kategorien Forbindelse. Hvis du ikke kan finde konfigurationsvejledningen til din router, skal du kontakte vores kundesupport for at få hjælp.
  • Hvis du ønsker en router med out-of-the-box-sikkerhed og anonymitet, som NordVPN tilbyder, så bør du købe en hos FlashRouters, der er vores partner. De tilbyder routere, der på forhånd er konfigureret, som leverer sikkerhed og ydeevne i topklasse.
  • Her er vores liste over anbefalede routere til NordVPN.