Hvordan tager man et skærmbillede på Linux

Hvis du vil tage et screenshot på en Linux-enhed, skal du trykke på PrtScn for at tage et screenshot af hele skærmen. Screenshottet viser alt på din skærm. Du bliver bedt om at vælge, hvor du vil gemme filen med screenshottet.

Tasten Print Screen er placeret øverst på tastaturet, normalt mellem F12 og ScrLk. Der kan stå "Print Screen", "PrtScn", "PrntScrn", eller noget andet lignende på den.

Hvis denne metode ikke virker på din egen Linux-konfiguration, kan du finde alternative måder at tage et screenshot på, her.