NordVPN på Linux Network Manager

1. Download OpenVPN Configuration File Package, og udpak den i en mappe efter eget valg.
  2. Klik på netværksvalgknappen i øverste højre hjørne af skærmen, tryk på VPN Fra, og vælg VPN-indstillinger i rullemenuen.

3. Et konfigurationsvindue åbnes. Tryk på ikonet + ved siden af VPN.

4. Du bliver bedt om at vælge en forbindelsestype. Vælg Importer fra fil...

5. Du bliver bedt om at vælge en fil, du vil importere. Naviger til den mappe, hvor du har udpakket konfigurationsfilerne, vælg en af filerne fra listen, og klik på Åbn.

6. I pop up-vinduet indtaster di dit NordVPN-brugernavn og din adgangskode. Tryk på Tilføj.

Du kan finde dine NordVPN-adgangsoplysninger i dashboardet i din Nord Account. Kopier adgangsoplysningerne ved at bruge knappen "Kopier" i højre side.

7. Klik nu på skiftekontakten under VPN-sektionen for at oprette forbindelse til en NordVPN-server. Kontakten bliver grøn, når den er tilsluttet.