Manuel OpenVPN-opsætning på Android

OpenVPN Connect-applikationen kan bruges som en alternativ måde at oprette forbindelse til NordVPN-servere på din Android-enhed. Da denne manuelle tilslutningsmetode er mere kompliceret at oprette, anbefales det til avancerede Android-brugere.

1. Først skal du downloade konfigurationsfilerne til en server, som anbefales af vores serveranbefalingsværktøj. Klik på "Vis tilgængelige protokoller" under det anbefalede serverværtsnavn for at se konfigurationsfilerne.

For manuel OpenVPN-opsætning på Android skal du bruge NordVPN-konfigurationsfilerne

2. Download konfigurationsfilen for den forbindelsesprotokol, du vil bruge.

TCP tilbyder en stabil forbindelse og er velegnet til regelmæssig webbrowsing.
    UDP tilbyder højere hastigheder, hvilket gør det godt til streaming, men forbindelsen er mindre stabil end TCP.

Du kan bruge enten TCP- eller UDP-protokollen, når du manuelt konfigurerer OpenVPN på Android

3. Hvis du vil installere OpenVPN på din telefon eller tablet, skal du først gå til Google Play Store.

Tryk på ikonet Google Play Store på din Android-skærm for at få en app til OpenVPN
  4. I søgefeltet øverst på skærmen skal du indtaste "OpenVPN Connect" (uden anførselstegn). Når du finder appen, skal du klikke på "Installer" for at downloade den.

Denne metode til manuel opsætning af OpenVPN til Android bruger OpenVPN Connect-appen
  5. For at starte med at bruge OpenVPN på Android skal du starte OpenVPN Connect fra din startskærm eller appmenu. Vælg "Fil" i det næste vindue.

Når OpenVPN Connect starter første gang, skal du vælge "File" (fil) for at fortsætte OpenVPN-opsætningsprocessen
  6. Et vindue vil poppe op og spørge, om du vil give appen tilladelse til at få adgang til bestemte data på din enhed. Klik på "Tillad".

OpenVPN Connect skal have adgang til nogle data for at kunne fungere korrekt med NordVPN

7. Gå til den mappe, hvortil du har downloadet OpenVPN-konfigurationsfilen. Den skal som standard være i mappen “Downloads”.

Vælg de filer, du vil importere, og tryk på "Import" nederst i vinduet.

Importer NordVPN-konfigurationsfilerne for din OpenVPN-forbindelse for at fortsætte den manuelle opsætning
  8. I det følgende vindue skal du indtaste en vilkårlig titel for forbindelsen og indtaste dine NordVPN-tjenesteoplysninger. Tryk på "Tilføj" i øverste højre hjørne.

Du skal bruge dine aktive NordVPN-abonnementsoplysninger for at oprette en OpenVPN-forbindelse

Du kan finde dine adgangsoplysninger til NordVPN-tjenesten (brugernavn og adgangskode) i Nord Account kontrolpanelet. Kopier adgangsoplysningerne ved at bruge knappen "Kopier" i højre side.

NordVPN-dashboardet i Nord Account indeholder dine serviceoplysninger til manuel opsætning

9. Når du har konfigureret forbindelsen, kan du starte den ved at trykke på vippekontakten ved siden af OpenVPN-profilen.

Tryk på skifteknappen ud for den ønskede OpenVPN-profil for at starte den konfigurerede OpenVPN-forbindelse

10. Programmet beder dig om de tilladelser, der er nødvendige for VPN-forbindelsen. Tryk på "OK".

Tillad OpenVPN Connect at oprette en VPN-forbindelse for at fortsætte

11. Tryk på "Fortsæt" i den næste meddelelse.

I stedet for at vælge et certifikat til din oprettede profil skal du blot trykke på "Fortsæt"

12. Hvis forbindelsen etableres, vil du se et vindue svarende til det nedenfor, der viser dine forbindelsesstatistikker, såsom din aktuelle datagennemstrømning og forbindelsesvarighed.

Den grønne vip ved siden af OpenVPN-profilen betyder, at den manuelle OpenVPN-opsætning var vellykket

Det er det – nyd privatlivets fred og sikkerhed online.