Opretter forbindelse til NordVPN (IKEv2/IPSec) på Android

Bemærk: Vores servere er for nylig blevet blokeret af den kinesiske firewall, af den grund er det i øjeblikket ikke muligt at oprette forbindelse fra Kina. Vores team arbejder på problemet, og alle de seneste opdateringer bliver offentliggjort her.

Disse instruktioner hjælper dig med at oprette forbindelse til NordVPN ved hjælp af IKEv2-protokollen.

1. Download NordVPN IKEv2-forbindelsescertifikatet her.
  2. Download og installer strongSwan VPN Client-appen fra Google Play.

3. Åbn strongSwan-applikationen.
  4. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af appen, og vælg CA-certifikater i rullemenuen.

5. På skærmen, der åbnes, skal du trykke på ikonet med tre prikker igen og vælge Importér certifikat.

6. Vælg root.der filen, du downloadede i Trin 1.

7. Bekræft ved at trykke på Importer certifikat.

8. Tryk på venstre-piltasten for at gå tilbage til hovedskærmen i strongSwan-appen.
  9. Vælg Tilføj VPN-profil.

10. I feltet Server skal du indtaste værtsnavnet for en af vores servere.

Af hensyn til denne vejledning har vi brugt værtsnavnet for server 'us6180.nordvpn.com', men du bør oprette forbindelse til en server, der er foreslået til dig på https://nordvpn.com/da/servers/tools/. Klik på Vis avancerede indstillinger og vælg sikkerhedsprotokollen IKEv2/IPsec.

I felterne Brugernavn og Adgangskode skal du indtaste dine NordVPN-serviceoplysninger.

Du kan finde dine NordVPN-tjenesteoplysninger (brugernavn og adgangskode til tjenesten) i Nord Account kontrolpanelet. Kopier adgangsoplysningerne ved at bruge knappen “Kopier” til højre.

Alle andre indstillinger kan forblive den samme. Du kan vælge at give profilen det navn, du ønsker, i feltet Profilnavn.

Når du har indtastet alle oplysningerne, skal du klikke på Gem.

11. Tryk på den profil, du lige har oprettet, for at oprette forbindelse.

12. Appen beder dig om de tilladelser, der er nødvendige for VPN-forbindelsen. Klik på OK.

Bemærk: Forskellige enheder kan vise lidt forskellige advarselsmeddelelser.

13. Når du ser en status, der siger, at du er Forbundet, har du oprettet forbindelse til VPN-serveren. Du kan nu minimere appen og bruge din enhed som sædvanlig – al din internettrafik er nu sikker og går gennem et VPN.

Tryk på Afbryd for at afbryde forbindelsen til serveren.