Kontrol af enhedskonfigurationen

1. Tilføj undtagelser for NordVPN-appen til dine antivirus-, rense- og strømspareprogrammer. Da NordVPN kører i baggrunden, når du er tilsluttet VPN, kan disse applikationer forstyrre dets stabilitet eller måske forhindre dig helt i at oprette forbindelse.

2. Sørg for, at der ikke kører nogen firewall-apps. Firewall-applikationer på Android-enheder bruger den samme VPN-grænseflade som NordVPN-appen, så den kan muligvis ikke oprette forbindelse, mens en firewall-applikation er aktiv på den samme enhed.

3. Prøv at ændre DNS-serverne:

• Åbn enhedens indstillinger.
  • Gå til Forbindelser, og vælg Wi-Fi.
  • Klik på tandhjulsikonet ud for dit nuværende netværk, og vælg Avanceret.
  • Skift IP-indstillinger til Statisk.
  • Indtast følgende IP-adresser i de viste felter DNS 1 og DNS 2: 103.86.96.100 og 103.86.99.100.
  • Tryk på Gem, afbryd forbindelsen til netværket, og opret forbindelse igen for at ændringerne træder i kraft.

4. Prøv at nulstille dine netværksindstillinger:

• Åbn enhedens indstillinger.
  • Gå til Generel administration, og vælg Nulstil.
  • Tryk på Nulstil netværksindstillinger.
  • Tryk på Nulstil indstillinger.
  • Hvis du bruger en lås på din enhed, skal du låse den op for at fortsætte.
  • Tryk på Nulstil indstillinger igen for at nulstille alle netværksindstillinger.