Websites er utilgængelige med VPN tilsluttet

Hvis du ikke kan få adgang til nogle websites eller har mistanke om, at NordVPN blokerer dem, skal du følge disse instruktioner:

Efter hvert trin skal du kontrollere, om du kan få adgang til det pågældende website.

Hvordan forhindrer jeg NordVPN i at blokere websteder?

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve disse trin:

• Skift mellem VPN-servere. Du skal blot afbryde forbindelsen til den server, du i øjeblikket har forbindelse til, og klikke/trykke på en anden placering ved hjælp af NordVPN-kortet.
  • Hvis du har tillid til det website, du prøver at få adgang til, kan du slå Threat Protection-funktionen fra i NordVPN-app-indstillingerne og prøve igen. Hvis du kan få adgang til websitet med Threat Protection slået fra, og du mener, at NordVPN ikke bør blokere websitet, bedes du informere vores kundesupport.
  • Hvis du bruger en Windows-enhed, blokerer din antivirus/firewall muligvis adgangen. Prøv at tilføje undtagelser for NordVPN.exe og nordvpn-service.exe.
  • Prøv andre forbindelsesmetoder, såsom OpenVPN eller IKEv2-protokoller.
  • Forbind til slørede servere (via OpenVPN-forbindelsen).
  • Hvis du for nylig har installeret vores app, kan du prøve at genstarte din enhed og tjekke vores VPN-fejlfindingsvejledning.

Hvis ingen af disse trin hjælper, skal du kontakte vores kundesupport.