Kan jeg få en gratis prøveperiode hos NordVPN

NordVPN tilbyder ikke en gratis prøveperiode, men vi giver vores kunder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som giver dig mulighed for at prøve vores tjenester. Af garantien fremgår det:
"Alle kunder er berettiget til tilbagebetaling, så længe deres første betaling ikke er ældre end 30 dage."

Disse og andre betingelser for vores tjenester kan findes i vores Servicevilkår.

Google Play tilbyder dog en gratis 7-dages prøveperiode på NordVPN til Android-brugere, hvis den er tilgængelig. Vær opmærksom på, at Google Play på egen hånd står bag dette, og at prøveperioden afhænger af deres Servicevilkår. Download Android-applikationen her: VPN til Android.

Vi anbefaler i høj grad, at du sikrer dig, at du er logget ind på din NordVPN-konto, når du ønsker at bestille et prøveabonnement, eftersom vi kun tillader én gratis prøveperiode pr. kunde.

Vær opmærksom på, at du skal opsige prøveperioden via Google Play for at undgå at blive opkrævet betaling.

Hvis du har spørgsmål vedrørende prøveperioden, skal du kontakte Google Play direkte.