Hvordan anvender man en kuponkode

For at anvende en NordVPN-rabatkode skal du følge disse trin:

1. Gå til vores side med prissætning her.
  2. Vælg dit foretrukne abonnement.
  3. Find et hyperlink til Har du en rabatkupon? i højre side af siden, lige under "I alt".
  4. Tryk på Har du en rabatkupon?, indtast den rabatkode, du har, og tryk på Anvend:
  5. Nu anvendes det tilbud, der svarer til din NordVPN-rabatkode på dit køb.
  6. Du kan fortsætte med at betale ved at udfylde de nødvendige oplysninger til venstre på siden. Du kan læse mere i en vejledning om, hvordan du foretager et køb, hvis du skulle have brug for det.

Og så er du klar!

Og lige en ting mere! NordVPN tilbyder rabatter undervisse begivenheder, såsom på Black Friday og Cyber Monday. Besøg regelmæssigt vores hovedside for at se eventuelle aktuelle tilbud.