Gemmer I brugernes kontooplysninger

NordVPN gemmer ingen logfiler om sine brugere. Der er dog nogle brugeroplysninger, som vi er nødt til at beholde:

• Brugerens e-mailadresse, så vi kan sende de seneste NordVPN-nyheder og gendanne en glemt adgangskode.
  • Et brugernavn til at oprette en VPN-forbindelse.
  • Betalingsoplysninger. Vi gemmer transaktions- eller bestillingsnummeret i tilfælde af, at brugeren anmoder om en tilbagebetaling.

Alle disse oplysninger kan slettes, når du har fjernet din konto. Hvis du ønsker at gøre det, skal du kontakte vores kundesupportteam.