How can we help you?

VPN for Netflix: Se på Netflix på en trygg måte

Note: if you are looking for English version of this article, click on this link.

Denne artikkelen oppdateres når konfigurasjonene våre endres. Dersom du begynner å få problemer med VPN for Netflix, kan du vender tilbake til dette innlegget for å få oppdatert informasjon.

For å sikre trygg tilgang til Netflix kan du koble deg til hvilken som helst av serverne våre som står oppført nedenfor. Vi anbefaler at du bruker serverne nærmest deg for en mest mulig stabil og rask forbindelse.

Netflix US:
Du bør koble deg til en av serverne våre andre land enn Canada, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Italia, Japan, Australia, Nederland, India, Brasil, Spania, Finland og Sør-Korea.

Netflix CA:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Canada.

Netflix DE:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Tyskland.

Netflix UK:
Du bør koble deg til en VPN-serverne  våre i Storbritannia.

Netflix FR:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Frankrike.

Netflix IT:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Italia.

Netflix JP:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Japan.

Netflix AU:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Australia.

Netflix NL:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Nederland.

Netflix ES:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Spania.

Netflix IN:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i India.

Netflix BR:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Brasil.

Netflix KR:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Sør-Korea.

Netflix FI:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Finland.

Netflix TR:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Tyrkia.

Netflix PL:
Du bør koble deg til en av VPN-serverne våre i Polen.

På Android- og iOS-enheter kan du også raskt koble deg til støttede serverne ved å klikke på hyperlinker i denne artikkelen.

Husk at det kun er regionene US, CA, UK, FR, IT, DE, JP, AU, NL og ES som støttes på Android-bokser, FireTV og smart-TV-enheter.

Hvis du fortsatt opplever problemer med VPN for Netflix, kan du prøve å følge disse ekstra feilsøkingstrinnene for strømming. Du er velkommen til å kontakte kundeservicen vår dersom du har spørsmål.

NordVPN-tjenesten er ikke ment til å omgå regler om opphavsrett. NordVPN tolererer eller støtter ikke bruk av tjenesten til slike formål. For mer informasjon kan du lese NordVPNs tjenestevilkår.

Tips: Ikke glem å bruke et sterkt passord på Netflix-kontoen din, dette vil hjelpe deg med å unngå credential-stuffing-angrep samt holde kontoen din trygg

Ettersom det ikke er en enkel oppgave å generere og huske sterke og sikre passord, anbefaler vi at du laster ned vår kostnadsfrie passordmanager – NordPass. Den genererer sikre passord for deg og lagrer dem trygt, slik at du kan unngå å kaste bort til på å tilbakestille passord i fremtiden.