How can we help you?

VPN Netflixille – katso Netflixiä turvallisesti

Note: if you are looking for English version of this article, click on this link.

Tätä artikkelia päivitetään aina, kun kokoonpanoihimme tulee muutoksia. Jos sinulla on mitään ongelmia VPN:n käyttämisessä Netflixin kanssa, voit tulla takaisin lukemaan tähän julkaisuun päivitetyt tiedot.

Varmistaaksesi, että voit käyttää Netflixiä turvallisesti, yhdistä mihin tahansa alla lueteltuihin palvelimiin. Suosittelemme käyttämään sijaintiasi lähimpänä olevia palvelimia, jotta saat nopeimman ja vakaimman yhteyden.

Netflix US:
Sinun kannattaa yhdistää palvelimiimme, jotka ovat muissa maissa kuin Kanadassa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Italiassa, Japanissa, Australiassa, Alankomaissa, Intiassa, Brasiliassa, Espanjassa, Suomi tai Etelä-Koreassa.

Netflix CA:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Kanadassa.

Netflix DE:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Saksassa.

Netflix UK:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Netflix FR:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Ranskassa.

Netflix IT:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Italiassa.

Netflix JP:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Japanissa.

Netflix AU:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Australiassa.

Netflix NL:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Alankomaissa.

Netflix ES:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Espanjassa.

Netflix IN:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Intiassa.

Netflix BR:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Brasiliassa.

Netflix KR:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Etelä-Koreassa.

Netflix FI:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimiimme Suomi.

Netflix TR:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimeemme Turkissa.

Netflix PL:
Sinun kannattaa yhdistää mihin tahansa VPN-palvelimeemme Puolassa.

Android- ja iOS-laitteilla voit myös nopeasti yhdistää tuettuihin palvelimiin napsauttamalla tämän artikkelin hyperlinkkejä.

Muistathan, että vain alueilla US, CA, UK, FR, IT, DE, JP, AU, NL ja ES on tuki Android-toistimille, FireTV:lle ja älytelevisioille.

Jos sinulla on yhä ongelmia Netflixin toimimisessa VPN:n kanssa, kokeile seuraavia lisäkeinoja, joita voit käyttää suoratoiston vianetsinnässä. Jos sinulla on kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

NordVPN-palvelua ei ole tarkoitus käyttää tekijänoikeutta koskevien sääntöjen kiertämiseen. NordVPN ei suvaitse tai tue palvelun käyttöä tällaisiin tarkoituksiin. Lisätietoja saat lukemalla NordVPN:n käyttöehdot.

Vinkki: Kannattaa muistaa asettaa vahva salasana Netflix-tilillesi, koska se auttaa sinua välttymään kirjautumistietojen täyttämishyökkäyksiltä ja pitämään tilisi turvassa.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade vores gratis adgangskodeadministrator – NordPass. Se luo sinulle turvallisia salasanoja ja tallentaa ne suojatusti, jotta voit jatkossa välttyä ajan haaskaukselta salasanojen palautuksiin.