How can we help you?

VPN til Netflix: Se Netflix sikkert

Note: if you are looking for English version of this article, click on this link.

Denne artikel opdateres, hver gang vores konfigurationer ændres. Hvis du begynder at opleve problemer med VPN til Netflix, kan du vende tilbage til dette indlæg for opdaterede oplysninger.

For at sikre at din adgang til Netflix er sikker, kan du oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores servere, der er anført nedenfor. Vi anbefaler, at du bruger de servere, der er tættest på din placering, for at få den bedste forbindelseshastighed og -stabilitet.

Netflix US:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores servere i andre lande end Canada, Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Italien, Japan, Australien, Holland, Indien, Brasilien, Spanien, Finland og Sydkorea.

Netflix CA:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Canada.

Netflix DE:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Tyskland.

Netflix UK:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Storbritannien.

Netflix FR:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Frankrig.

Netflix IT:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Italien.

Netflix JP:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Japan.

Netflix AU:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Australien.

Netflix NL:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Holland.

Netflix ES:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Spanien.

Netflix IN:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Indien.

Netflix BR:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Brasilien.

Netflix KR:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Sydkorea.

Netflix FI:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Finland.

Netflix PL:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Polen.

Netflix TR:
Du skal oprette forbindelse til en hvilken som helst af vores VPN-servere i Tyrkiet.

På Android- og iOS-enheder kan du også hurtigt oprette forbindelse til de understøttede servere ved at klikke på hyperlinks fra denne artikel.

Husk på, at kun regionerne USA, CA, UK, FR, IT, DE, JP, AU, NL og ES understøttes på Android-bokse, FireTV og smart TV-enheder.

Hvis du stadig oplever problemer med VPN til Netflix, kan du prøve at følge disse yderligere fejlfindingstrin ved streaming. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling.

NordVPN-tjenesten er ikke beregnet til at omgå ophavsretsregler. NordVPN hverken tillader eller godkender, at tjenesten anvendes til den slags formål. For yderligere oplysninger bedes du læse NordVPN's servicevilkår.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode på din Netflix-konto, da det hjælper dig med at undgå credential stuffing-angreb og holde din konto sikker.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade vores gratis adgangskodeadministrator – NordPass. Den genererer sikre adgangskoder til dig og gemmer dem sikkert, så du kan undgå at spilde tiden på nulstilling af adgangskoder i fremtiden.