How can we help you?

VPN för Netflix: titta på Netflix säkert

Note: if you are looking for English version of this article, click on this link.

Den här artikeln uppdateras när våra konfigurationer ändras. Om du börjar uppleva problem med VPN för Netflix kan du gå tillbaka till det här inlägget för uppdaterad information.

För att garantera säker åtkomst till Netflix kan du ansluta till någon av våra servrar listade nedan. Vi rekommenderar att du använder de servrar som ligger närmast din plats för bästa anslutningshastighet och stabilitet.

Netflix USA:
Du bör ansluta till någon av våra servrar i andra länder än Kanada, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Italien, Japan, Australien, Nederländerna, Indien, Brasilien, Spanien, Portugal, Finland och Sydkorea.

Netflix Kanada:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Kanada.

Netflix Tyskland:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Tyskland.

Netflix Storbritannien:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Storbritannien.

Netflix Frankrike:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Frankrike.

Netflix Italien:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Italien.

Netflix Japan:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Japan.

Netflix Australien:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Australien.

Netflix Nederländerna:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Nederländerna.

Netflix Spanien:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Spanien.

Netflix Indien:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Indien.

Netflix Brasilien:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Brasilien.

Netflix Sydkorea:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Sydkorea.

Netflix Finland:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Finland.

Netflix Polen:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Polen.

Netflix Turkiet:
Du bör ansluta till någon av våra VPN-servrar i Turkiet.

På Android- och iOS-enheter kan du också snabbt ansluta till de servrar som stöds genom att klicka på hyperlänkar från den här artikeln.

Kom ihåg att endast regionerna USA, Kanada, Storbritannien, Frankrike, Italien, Tyskland, Japan, Australien, Nederländerna och Spanien stöds på Android-boxar, FireTV och smart-TV.

Om du fortfarande upplever problem med VPN för Netflix kan du prova att följa dessa ytterligare felsökningssteg för streaming. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor.

NordVPN-tjänsten är inte avsedd att kringgå upphovsrättsregler. NordVPN varken accepterar eller stöder användningen av tjänsten för sådana ändamål. För mer information, vänligen läs NordVPN:s användarvillkor.

Tips: Glöm inte att använda ett starkt lösenord för ditt Netflix-konto eftersom det kommer att hjälpa dig att undvika attacker med stulna inloggningsuppgifter och kommer att hålla ditt konto säkert.

Eftersom det inte är en lätt uppgift att generera och komma ihåg starka och säkra lösenord, rekommenderar vi att du laddar ner vår gratis lösenordshanterare – NordPass. Den genererar automatiskt starka lösenord åt dig och lagrar dem säkert, vilket sparar tid eftersom du slipper återställa dem i framtiden.