VPN voor Netflix: kijk veilig Netflix

Note: if you are looking for the English version of this article, click on this link.

Dit artikel wordt bijgewerkt wanneer onze configuraties veranderen. Als je problemen ondervindt met VPN voor Netflix, keer dan terug naar dit bericht voor bijgewerkte informatie.

Voor het garanderen van veilige toegang tot Netflix, maak je verbinding met een van onze onderstaande servers. Voor de beste verbindingssnelheid en stabiliteit raden we je aan servers te gebruiken die het dichtste bij je locatie liggen.

Netflix US:
Maak verbinding met een van onze servers in andere landen dan Canada, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Japan, Australië, Nederland, India, Brazilië, Spanje, Finland en Zuid-Korea.

Netflix CA:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Canada.

Netflix DE:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Duitsland.

Netflix UK:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in het Verenigd Koninkrijk.

Netflix FR:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Frankrijk.

Netflix IT:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Italië.

Netflix JP:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Japan.

Netflix AU:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Australië.

Netflix NL:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Nederland.

Netflix ES:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Spanje.

Netflix IN:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in India.

Netflix BR:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Brazilië.

Netflix KR:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Zuid-Korea.

Netflix FI:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Finland.

Netflix PL:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Polen.

Netflix TR:
Maak verbinding met een van onze VPN servers in Turkije.

Op Android- en IOS-apparaten kun je ook snel verbinding maken met de bovenstaande servers door op hyperlinks in dit artikel te klikken.

Houd er rekening mee dat alleen de regio's US, CA, UK, FR, IT, DE, JP, AU, NL en ES worden ondersteund op Android-boxen, FireTV, en smart-tv-apparaten.

Als je nog steeds problemen ondervindt met VPN voor Netflix, volg dan deze aanvullende stappen voor probleemoplossing voor streaming. Neem bij vragen gerust contact op met ons klantenserviceteam.

De NordVPN-service is niet bedoeld om copyrightregels te omzeilen. Het gebruik van de service voor dergelijke doeleinden wordt goedgekeurd of afgekeurd door NordVPN. Lees de Servicevoorwaarden van NordVPN voor meer informatie.

Tip: vergeet niet om een sterk wachtwoord voor je NordVPN-account te gebruiken, aangezien dit je helpt om aanvallen op het opvullen van inloggegevens te voorkomen en je account veilig te houden.

Omdat het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we aan om onze gratis wachtwoordbeheerder - NordPass - te downloaden. Deze wachtwoordbeheerder genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst niet tijdrovend wachtwoorden opnieuw hoeft te resetten.