VPN voor Amazon Prime: kijk veilig

Note: if you are looking for English version of this article, click on this link.

Dit artikel wordt bijgewerkt wanneer onze configuraties veranderen. Als je problemen ondervindt met VPN voor Amazon Prime, keer dan terug naar dit bericht voor bijgewerkte informatie.

Voor het garanderen van een veilige toegang tot Amazon Prime, maak je verbinding met NordVPN-servers die daarvoor zijn geoptimaliseerd. Hiermee kun je overal ter wereld van populaire video-inhoud genieten!

Houd er rekening mee dat je alleen de inhoud kunt streamen die beschikbaar is in de regio waar je het Amazon Prime-account hebt gekocht.

Amazon Prime US: maak verbinding met elke VPN server in de Verenigde Staten.
Amazon Prime FR: maak verbinding met een VPN server in Frankrijk.
Amazon Prime CA: maak verbinding met een VPN server in Canada.
Amazon Prime JP: maak verbinding met een VPN server in Japan.
Amazon Prime UK: maak verbinding met een VPN server in het Verenigd Koninkrijk.
Amazon Prime DE: maak verbinding met elke VPN server in Duitsland.
Amazon Prime ES: maak verbinding met elke VPN server in Spanje.
Amazon Prime IT: maak verbinding met elke VPN server in Italië.

Andere regio's worden momenteel niet ondersteund, maar we werken continu aan het uitbreiden van het aantal ondersteunde regio's.

Als je nog steeds problemen ondervindt met VPN voor Amazon Prime, volg dan deze stappen voor probleemoplossing voor streaming.

De NordVPN-service mag nooit worden gebruikt om copyrightregels te omzeilen. Het gebruik van de service voor dergelijke doeleinden wordt niet gepromoot, goedgekeurd of afgekeurd door NordVPN. Lees de Servicevoorwaarden van NordVPN voor meer informatie.