Peer-to-Peer (P2P) verkeer met NordVPN

Note: if you are looking for English version of this article, click on this link.

Opmerking: als je verbindingsonderbrekingen tijdens het gebruik van P2P-verkeer in applicaties ondervindt, zorg er dan voor dat je verbinding hebt gemaakt met een P2P-server.

We staan P2P-verkeer toe op bepaalde servers. Volg deze stappen om erachter te komen met welke server je verbinding moet maken:

1. Ga naar onze serveraanbevelingsfunctie.
2. Klik op Show advanced options:

3. Kies P2P in het veld Select server type. Je krijgt direct een suggestie voor de beste server aan de linkerkant:

Als je verbinding maakt met andere NordVPN-servers terwijl je gebruik maakt van P2P-verkeer, leidt de app je om naar onze P2P-servers in Canada of Nederland om je veilig te houden.

Als je verbinding maakt met een P2P-server in onze app, heb je geen extra instellingen nodig. Al je verkeer - zowel P2P als regulier - is beveiligd.

Hier lees je meer over verschillende servertypen: Servercategorieën.